My Weblog: istanbul elektrikci paykasa satin al umraniye elektrikci uskudarda elektrikci umraniyede elektrikci film indir kadikoy elektrikci kagithane elektrikci beylikduzu elektrikci seyrantepe elektrikci alibeykoy elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul su tesisat tamiri sisli kombi tamiri sisli cilingirci

Telefon contact: +4.0721 270 590
Mobilier din lemn

Alegerea materialului de inalta calitate este cheia unui mobilier manufacturat de calitate.Toate reperele trebuie sa nu contina noduri si imperfectiuni decat daca este specificat acest lucru. Un semn de inalta clasa este faptul ca fiecare usa si sertar sunt construite individual, ele neputand sa se schimbe intre ele.

Partile interioare sunt finisate la fel ca cele exterioare (slefuite, baituite si lacuite). Piesele ornate sunt daltuite la mana, nu folosim utilaje de decorat sau masini de copiat.

De asemena suntem preocupati de protejarea surselor noastre de material lemnos pe care-l folosim.El vine din zone forestiere monitorizate, este pastrata legatura cu reprezentantii silvici, avand certificarea ca zona forestiera a fost inspectata si evaluata conform principiilor sociale, economice si de mediu.

O data cu lansarea fiecarei comenzi, firma noastra planteaza 2 noi copaci in zona de provenienta a materialului lemnos.

Finisajul se face dupa metode traditionale, insa se realizeaza si finisari industriale daca estetica manufacturii o cere. Finisajele se aplica in numar de 5, 7 sau 12 straturi, de la patina de antichizat pana la rasinile epoxidice pentru produsele care stau in mediu umed.

Atelierele Ulysee sunt recunoscute pentru materialele de inalta clasa si manufactura de elita, toate acestea ajutand la crearea de produse superioare.